Logo

Projekt logo
Rendezvénynaptár
2024. Március »
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Feliratkozás hírlevélre
E-mail cím:

magyar english
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez
PROGRAMAJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Akadálymentes verzió Főoldal Nyomtatás Elérhetőségek  
 

SZOLGÁLTATÁSOK/SZáLLáSHELYEK/APARTMANOK


Apartmanok


ARÉNA Apartman (MA22055153)

Az ARÉNA APARTMAN tárt karokkal várja mindazokat a városunkba látogatókat, akiknek pihenésük során fontos, hogy sok zöld vegye körül a kikapcsolódása során. Mindezt a város zajától távol, ám mégis közel, parkolódíj megfizetése nélkül, egy frissen felújított, barátságos szálláshelyen tegye. A város Sportcsarnokában, Arénájában megrendezésre kerülő sportesemények, koncertek után ideális választás lehet, hiszen ezen létesítményektől csak egy karnyújtásnyira található. Az Aréna Apartman 4 férőhellyel rendelkező, teljesen felszerelt apartman (mikrohullámú sütő, mosógép, kávéfőző, hajszárító, TV, ingyenes WIFI). A Booking.com és Airbnb oldalakon további részletes leírás található az apartmanról.

 

Elérhetőségek:

7400 Kaposvár, Zaranyi lakótelep

Trombitásné Mati Katalin

Tel.: +36 30/301-9613

email: matikati@freestart.hu


Pete Design Apartman (MA 22052207)

Kaposvár főterétől 500 méterre, 2 fős 36 nm-es önálló, teljesen felújított, modern, új bútorokkal berendezett fiatalos, igényes, légkondicionált apartmanunkban várjuk kedves vendégeinket. Az apartman az első emeleten található, amihez egy udvarra néző kis erkély is tartozik. A hálószobában nagy (160X200) kényelmes ágy található, melyből közvetlenül nyílik a zuhanyfülkés fürdőszoba, külön wc-vel. A nappaliban került kialakításra a konyha-étkező-laptopbarát dolgozósarok, melyben síkképernyős TV, nagysebességű ingyenes internet van. A konyhában minden megtalálható, ami a néhány napos itt tartózkodás során szükséges lehet (kerámialapos tűzhely, mosogatógép, hűtő, grilles mikrosütő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító). Igyekeztünk minden apró részletre figyelni, hogy semmi ne hiányozzon vendégeinknek. Bérelhető több napra, céges megbeszélések, tárgyalások megtartására is. Parkolási lehetőség ingyenesen az épület mellett található zárt udvarban, amire az erkélyről rálátni. Minden gyalog könnyedén megközelíthető.

SZÉP kártyát elfogadunk (OTP, K&H, MKB).

 

Elérhetőségeink:

7400 Kaposvár, Pete Lajos u. 2.

Tel.: +36 30 4445-102

E-mail: admin@petedesign.hu

http://petedesign.hu/


Prestige Apartman

 

A Prestige Apartman Kaposvár legújabb apartman háza. Lakosztályok egyedi kialakítással és designnal rendelkeznek. Az alap szolgáltatásokon túl, mint a TV, Wifi, tágas fürdőszoba, konyha vagy légkondicionáló*, egyes apartmanjainkban olyan extra szolgáltatásokkal találkozhatnak a vendégek, mint a finn szauna, jakuzzi, infraszauna vagy a szépen megvilágított sótéglából kiépített fal. A Prestige Apartman Kaposvár fő utcáján található, így a  vendégek egyből belekerülnek a városi élet körforgásába. 

 

7400 Kaposvár, Ady Endre u 9

Tel: 06 82 411 130

E-mail: info@pergolahaz.hu 

http://prestigeapartman.hu/


Város Szíve Apartman (MA19003737)

Kaposvár főterén, a sétálóutcában fekvő 4 fő számára önálló, amerikai konyhás garzonunkban várjuk Önöket. Önellátásra alkalmas, felszerelt konyha reggeli kávéval, valamint a sétáló utca nyugalma, a szobában és a galérián franciaágy teszi otthonossá nyaralásukat. Hosszabb idő eltöltését segíti egy nagy pakolós szekrény, a klíma, a környék infrastruktúrája, központi elhelyezkedése, gyors, ingyenes wifi és térképek a tájékozódáshoz. Gyermekek számára játékok, 91 tv csatorna a szálláson.

Híres városi fürdőnk 800 méterre, Lipóthy pékség 20 méterre, éttermek 20-300 méteren belül találhatók. Minden gyalog könnyedén elérhető. 

SZÉP kártyát elfogadunk (OTP, K&H).


Elérhetőségeink:

7400 Kaposvár, Kossuth tér 5.

Facebook: Város szíve apartman Kaposvár

Tel.: +36 70 366-3348

E-mail: varossziveapartman2018@gmail.com


Sweet-home apartman (MA22031313)

Erkélyes 1,5 szobás teljes lakásunk ingyenes parkolással éven át szeretettel várja vendégeit. 

4 fő számára kialakított magánszálláshely liftes ház 7. emeletén található. Ablak, terasz parkosított udvarra néz. Két külön bejáratú szobával, felszerelt, gépesített konyhával, fürdővel várjuk vendégeinket. Redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakok biztosítják a nyugalmat.

Gyermekek számára játékok, Okos Tv a nagyszobában 91 csatornával, nagy teljesítményű Wifi elérhetőség, gerincvédős matracok az ágyakon, Home Office lehetőség.

Elérhetőségeink:

7400 Kaposvár, Füredi u. 10. 7. em. 27.

Facebook: Sweet-home apartman Kaposvár

Tel.: +36 70 366-3348 

email: sweethomeapartman2022@gmail.com


1/4 Apartman

A 44 m2-es, igényesen berendezett apartman, egy belvárosi társasház első emeletén található. Felszerelt konyhával (mikro, hűtő) és fürdővel (mosógép, hajszárító, vasaló) rendelkezik.

Négy személy kényelmes ellátását, elhelyezését biztosítja, mely elsősorban 2 felnőtt és 1-2 gyermek elhelyezésére ideális. A társasház udvarán egy személygépkocsi díjmentes parkolása biztosított. Központi elhelyezkedése miatt optimális szálláshely a tömegközlekedéssel városunkba érkezők számára is.

 

További információ:

Csilla Apartman (NTAK reg. szám: MA20018016)

7400 Kaposvár, Fő utca 7. 

Tel.: 06 30 478 0018

E-mail: javoscsilla@gmail.com

Messenger: Csilla Apartman Kaposvár


Centrum Lux Apartman


Kaposvár belvárosában, mégis csendes, jól megközelíthető helyen megnyílt Centrum Lux néven 80 nm-es, kétszintes apartman. 2 hálószoba plusz nappali, komplett felszerelt konyha, mosó-szárítógép, masszázskabin, TV, internet, klíma.  Az apartman teljesen új bútorokkal és gépekkel szerelve. Az ingatlan bérelhető több napra, kaposvári tartózkodásra, vagy céges megbeszélések, tárgyalások megtartására, napközbeni használatra. Az ingatlan kapacitása éjszakai tartózkodás esetén maximum 6 férőhely. Parkolási lehetőség egy jármű részére az ingatlan mélygarázsában.

7400 Kaposvár, Teleki u. 11.

Telefonszám: 06 30 396 0343

E-mail: skaposvar@vipmail.hu


Centrum Lux 2 Apartmanok 

A szálláshely Kaposvár központjában található, csendes, biztonságos környéken, Kaposvár sétálóutcáján. Az épület teljes felújításon esett át, az apartmanok mindegyike légkondicionált, a legmodernebb, új bútorokkal és masszázskabinnal felszerelt. Autóval érkező vendégeink számára mélygarázs, illetve az épület udvarán található parkolóhely áll rendelkezésre. Kikapcsolódási lehetőségként számos program közül választhat az ide érkező. A családok részére kikapcsolódást nyújt a Fusion Racing élményközpont, gyermekek számára játszóházakkal, gokarttal, bowlinggal és egyéb szolgáltatásokkal. A vizes élmények kedvelői számára a közeli Virágfürdő nyújthat kikapcsolódást, illetve a körülbelül 7 km-re található Deseda tó, az azt körülvevő arborétummal. Mivel a szálláshely a városközpontban található, ezért számos lehetőség kínálkozik gyalogtávon belül: éttermek, cukrászdák, mozi, bevásárlóközpont, színház, múzeumok. Minden vendégünknek ingyenes kedvezménykártyát biztosítunk, melyet Kaposvár belvárosában található étteremben, pizzériában, sörözőben, kisboltban, ajándéküzletben és cukrászdában használhatnak fel.

 

Kaposvár főterét, a Kossuth teret választották Európa legszebb főterének 2017-ben. Apartmanházunk a Főtér mellett található gyönyörű, sétálóutcás környezetben, csendes, jól megközelíthető helyen, parkolási lehetőséggel.

 

7400 Kaposvár, Teleki u. 7.

Telefonszám: 06 30 396 0343

E-mail: skaposvar@vipmail.hu


Adél Apartman 

2018-ban nyílt meg a belváros szívében, a Teleki utcában az Adél Apartman. A teljesen felszerelt 50 nm-es apartman egyedi kialakítással és berendezéssel rendelkezik. A nappaliban síkképernyős televízió van. A galérián található egy két személyes franciaágy, illetve külön van még egy egyszemélyes ágy. A konyha teljesen felszerelt (edények, kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló). A különleges burkolatokkal ellátott sarokkádas fürdőszobában hajszárító és mosógép is a vendégek rendelkezésére áll. A wifi használat ingyenes, a légkondicionáló berendezés használata külön díjazás ellenében történik. A közelben boltok, cukrászdák, éttermek, sörözők, bevásárlóközpontok, Szivárvány Kultúrpalota, Csiky Gergely Színház, Virágfürdő, múzeumok találhatók. Az apartman maximális kapacitása 3-4 fő (3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyerek).

 

7400 Kaposvár, Teleki u. 5.

Tel: 06 30 654 2166

E-mail: imreadel@gmail.com

 


Melinda Apartman

Kaposváron a Melinda Apartman a város frekventált helyén,  Arany tér, Sportkomplexumok,  KAPOSVÁR ARÉNA,  Penny, ALDI, CBA, SPAR, éttermek, valamint a 67-es, 61-es főút közelében található.   

Társasházi apartmanban, felszerelt konyha,  2 db szoba, (1 db három ágyas, 1 db két ágyas) fürdőszoba, WC, található.   Önellátó, dohány- füstmentes szálláshely, összesen 2-5 fő részére.   

Ingyen internet, WiFi, a parkolás díjmentes a ház melletti közterületen.

Elérhetőség:  Telefonszám: 06 70 244 2255

7400 Kaposvár, Arany János köz 4  3em 1a

Tel.:06 70 244 2255  vagy  06 70 577 8337

E-mail: habermayerne@gmail.com

Beszélt nyelvek: magyar, angol


Star Apartman

7400 Kaposvár, Füredi u. 4.

Tel:06 20 259 9113

E-mail: t.amarilla@freemail.hu

Apartman : 58 m2, 2 szobás 

A lakás a ház legfelső szintjén található, így elszeparált, csendes, nyugodt helyen van. Nem kell lépcsőzni, lift van az épületben. A kulcsszéfben elhelyezett kulcs biztosítja a rugalmas érkezést és távozást.

A megfelelő hőmérsékletet télen fűtés, nyáron klímaberendezés biztosítja. Erkély tartozik a lakáshoz. Két önálló, külön bejáratú szoba, több vendég esetén mindenkinek van saját privát szobája, nem kell átjárni a másikon! Konyha és fürdő szintén külön bejáratú. A lakás nagyon jól felszerelt. Wifi, Full Hd tv, hajszárító, vasaló, ruhaszárító, mosógép, mosószer, öblítő, tusfürdő. A konyhában hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, turmixgép, kávé és teafőző, edények, konyhai felszerelések.  Meglepetés: A konyhában alap élelmiszerek vannak mint például tea, kávé, cukor, liszt, tészta, fűszerek, lekvár, és sok mindent találsz. 

 


Zselici Homoktövis Apartman

Egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket újonnan felújított, csendes, nyugodt környéken lévő földszinti apartmanlakásunkba, ahol egyidejűleg 4 személy kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A szálláshelyen 2 külön bejáratú szoba kábel tv-vel, előtér, fürdőszoba, jól felszerelt konyha található. Az apartman egész területén díjmentes WIFI áll vendégeink rendelkezésére.

Amennyiben a fizetendő szállásdíja a 30.000,- Ft-ot eléri, úgy megajándékozzuk kistermelői homoktövis termékeink egyikével 2.000-, Ft értékben, 50.000,- Ft-ot elérő foglalás esetén 4.000,- Ft értékben. (Az ajándék értéke készpénzre nem váltható át, és a fizetendő szállásdíjba nem számítható be!)

A városközpont könnyen megközelíthető gépkocsival, tömegközlekedéssel, de akár gyalogosan is. A közelben üzletek, bevásárlóközpont, vendéglátó egységek (éttermek, pizzériák, cukrászdák), fitnesztermek, szabadtéri kondipark, gyógyszertár, templom, benzinkút található.

További információ:

Zselici Homoktövis Apartman (NTAK reg. szám: MA21006158)

7400 Kaposvár, Füredi u.91.

Tel.: 06 20 911 4930 

E-mail: apartman@zselicihomoktovis.hu

https://zselicihomoktovis.hu/aktualis/szallaslehetoseg-a-zselici-homoktovis-apartmanban-ajandek-homoktovis-termekkel.html


Penthouse / Belvárosi, jól felszerelt, igényes lakás.

Apartman: 76m2

Belvárosban található, berendezett, gyönyörű, újépítésű lakás. Nagy, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőben sarokkád, hatalmas terasz, klíma. Minden kellék használható, konyhai dolgok is, hajszárító, vasaló, stb. Ingyenes wifi, tv. Törölköző, ágyneműhuzat biztosított.Felár ellenében klíma-használat.

További információ:
Kaposvár, Kaposi Mór u. 1.  

Tel:06 20 259 9113

E-mail: t.amarilla@freemail.hu


Colourful Home 

Apartman: 46m2, 2 szobás lakás

A lakás a ház 3. emeletén található, lépcsőn lehet feljutni. A kulcsszéfben elhelyezett kulcs biztosítja a rugalmas érkezést és távozást. A megfelelő hőmérsékletet télen fűtéssel szabályozható. Két önálló, külön bejáratú szoba, több vendég esetén mindenkinek van saját privát szobája, nem kell átjárni a másikon. Fürdő szintén külön bejáratú. A lakás nagyon jól felszerelt: Wifi, hajszárító, vasaló, ruhaszárító, mosógép, mosószer, öblítő, tusfürdő. A konyhában hűtő, mikro, vízforraló, kenyérpirító, turmixgép, kávé és teafőző, edények, konyhai felszerelések. Városközpont szélén található lakás, így a parkolás már ingyenes.

 

További információ:
Kaposvár, Nemzetőr sor 6.,
Tel:06 20 259 9113

Kassai Fogadó

A Fogadó 4 apartmanházból áll, 16 férőhelyes, falusi hangulatban berendezett szobákkal. Minden apartmanban kettő hálószoba található saját fürdőszobával, közös konyhával és nappalival.

7521 Kaposmérő Rákóczi u 9

Tel.: 06 82 686 400

E-mail: kassai.fogado@gmail.com

http://kassaifogado.hu/


B. Vitál Apartman

 

A Zselici tájegységben, Kaposvártól 20 km-re, Szigetvártól 15 km-re, a 67-es főút közelében található Almamellék- Szentmártonpusztán a B. Vitál Apartman csodálatos tavakkal, erdőkkel teli környezetben. A pihenésre vágyókat, vagy aktív turistákat 7 kettőágyas szoba, 5 fürdőszoba, 3 konyha, 2 nappali, 4 terasz, grillező, pagoda, gyermekjátszótér,  egy 60m2-es úszómedence  és a két apartman házakat körül ölelő 9000 m2 park és erdő várja. Az apartman egész évben nyitva van, és igény esetén étkezést is biztosítunk. Horgászat, lovaglás vadászat helyben biztosított.  A környék és a Zselic pedig további varázslatos lehetőségeket kínál. Részletes információ a web oldalon.

 

Elérhetőségek:

7934 Almamellék- Szentmártonpuszta

www.vitalbio.hu

e-mail: bvitalkft@gmail.com ; Tel.: 06 70 428 5556


Saly Orsolya apartman

2000. évben épült új apartmanok. A szobák 18 m2-esek, + fürdőszoba, minikonyha, hűtő, Tv 20 csatornával, fedett terasz bútorokkal, zárt udvar parkolóval.

Igény szerint reggelit, vagy félpanziót biztosítunk.

Cím: 7275 Igal, Budavár u. 18.

Telefon: 06 82 372 323 vagy 06 20 966 5416

http://www.igal.hu/Turizmus/Szallashelyek/Saly-Orsolya-Fizeto-vendeglatas


Franciska Portája Apartmanház 

 

Igalon, Franciska Portája 4 különálló, összesen 12-14 fő elszállásolására alkalmas, 2 kisebb és 2 nagyobb, teraszos apartmanból álló szálláshely, melyek minikonyhával, fenyőbútorral és külön fürdőszobával felszereltek. Autóknak zárt parkolót biztosítunk.

7275 Igal, József Attila u. 40. Tel.: 06 20 960 9851, E-mail: franciskaportaja@gmail.com  http://www.szallasigal.hu/


Gellért Apartman

A szállás Igal központjában a gyógyfürdőtől mindössze 180m-re található és egész évben várja a pihenni vágyókat. 

Összesen 8 fő elhelyezésére van lehetőség az apartmanban. Szolgáltatások: jól felszerelt konyha, grillezési lehetőség, zárt parkoló, ingyenes WIFI.

 

Cím: 7275 Igal, Mátyás Király utca 32.

Telefon: 06 82 372-262, 06 30 277 8923

Email: gellertattila@gmail.com

http://www.igal.hu/Turizmus/Szallashelyek/Gellert-Apartman-egesz-evben

 

 
Tourinform logo Kaposvár és a Zselic Vidéke TDM Egyesület EDEN - Kíváló Európai Desztinációk
Jelen honlap tartalmáért a Kaposvár és a Zselic vidéke TDM Egyesület felelős.
Látogatók száma 2007.12.10. óta: 5 464 429
Adatvédelem