Logo

Projekt logo
Rendezvénynaptár
2024. Március »
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Feliratkozás hírlevélre
E-mail cím:

magyar english
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez
PROGRAMAJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Akadálymentes verzió Főoldal Nyomtatás Elérhetőségek  
 

SZOLGÁLTATÁSOK/SZáLLáSHELYEK/PANZIóK

PANZIÓK


KAPOSVÁR


La Pergola Panzió***

Mediterrán kikapcsolódás Kaposváron, a belváros szívében

Megújult szálláshelyünk szeretettel várja vendégeit! Családi vendégházunk egy modern, minden igényt kielégítő, pazar szálláshellyé nőtte ki magát. Hangulatos szobáinkat a legújabb trendek szerint alakítottuk ki. Az exkluzív megjelenés, modern design mellett otthonosak és kényelmesek, így tökéletes helyszínei egy családi kikapcsolódásnak, páros feltöltődésnek vagy akár üzleti útnak.

Újonnan kialakított wellness részlegünk az épület legfelső szintjén található. Az exkluzív üvegtetőnek köszönhetően fantasztikus kilátás nyílik a városra és a környező Zselici dombokra. Feltöltődni, pihenni vágyó vendégeink élvezhetik az infraszauna, finn szauna és a jacuzzi jótékony hatásait. Tetőteraszunkon kialakított napozó teraszokon nyugágyak várják a pihenni és barnulni vágyókat. Kültéri medencénk számos élményelemmel garantálja a felfrissülést csodás környezetben.

Szállodánk tökéletes kiindulópont lehet a környék gazdag természeti és kulturális kincseinek megismeréséhez. Kaposvár városa és a Zselici dombság rengeteg programot, kirándulási lehetőséget kínál az ide látogatóknak.

Éttermünk hívogató átrium kertje igazi mediterrán hangulatot és az olasz konyha kulináris ízeit kínálja a betérőknek. 


Kaposvár, Ady Endre u. 15.

Tel: 06/82 411-130

E-mail: info@pergolahaz.hu

https://www.pergolahaz.hu/


Borostyán Panzió

 

A Borostyán Panzió 2019-2020. évben teljes körű felújításon esett át. A felújítás során korszerűbb, modernebb lett az épület minden szobája, megújultak a fürdőszobák.

A vendégek részére egy külön részben reggeliző helyiség lett kialakítva. A szolgáltatások gyermek játszósarokkal, fittness teremmel és kerékpár kölcsönzési lehetőséggel bővültek.

Minden szoba megjelenése egyedileg tervezett. Lakosztályok, prémium, és kényelmesen kialakított standard kétágyas szobák állnak kedves vendégek rendelkezésére, melyek egy része pótágyazható. Kisgyermekes családok részére babaágyat tudunk biztosítani.

Szobáink klimatizáltak, telefonnal, LCD televízióval, minibárral, széffel, WIFI-vel rendelkeznek. Gyönyörűen felújított lakosztályainkban bővített fürdőszobai bekészítés, vízforraló, valamint kávé-tea bekészítés szolgálja a vendégek további kényelmét. Prémium plus szobánkban az infraszauna teszi teljessé a pihenést. A megújult udvari parkoló használata ingyenes.

 

Kaposvár, Rákóczi tér 3.

Tel.: 06 82/512-475

E-mail: info@panzioborostyan.hu

https://www.panzioborostyan.hu/

 


Laetitia Panzió***

A Laetitia Panzió*** Somogy megye székhelyén, Kaposvár történelmi belvárosában, a sétáló utcától mintegy 150 m-re található egy csendes, átmenő forgalomtól mentes, vadgesztenyefákkal övezett utcában.

Szobáink és apartmanjaink színvonalas bútorzattal berendezett, nem dohányzó, hűtőszekrénnyel, LCD-TV-vel, ingyenes internet elérhetőséggel (WIFI) és többségük klímával felszereltek. Vendégeinknek lehetősége van Standard kategóriájú franciaágyas, illetve két ágyas elhelyezésre is illetve családi apartman kényelmét is választhatják itt tartózkodásuk idejére. Standard szobáink egy része mozgássérültek számára is megközelíthető.

Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk a zárt parkoló használatát illetve az internet elérhetőséget a panzió egész területén. Zárt udvarunk kényelmét egy grillezőhely, és egy hangulatos kerti kiülő biztosítja.

További extra szolgáltatásként egy infraszauna és egy finn szauna is rendelkezésre áll vendégeink részére mellyel a tökéletes pihenést szeretnénk biztosítani számukra.

 

 

Kaposvár, Kossuth Lajos u. 22.

Tel.:06 82 429 024

E-mail: info@laetitia.hu

http://www.laetitia.hu/


Bárány Fogadó (Fogadó a Bárányhoz)


A Bárány Fogadó egy I. osztályú panzió Kaposvár szívében.
Szobák mindegyike rendelkezik zuhanyzós fürdőszobával, kábel tv-vel, egyedi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, törülközőkkel és más kényelmi kiegészítőkkel. Igény szerint külön ágyasra alakíthatók a többségében dupla ágyas szobák. Recepción központi minibár áll rendelkezésére. A Fogadó vendégforgalmi területei akadálymentesítettek és mozgássérült vendégek speciális igényeit kielégítő szobával (1db) is rendelkeznek.

 

Kaposvár, Városház u. 4.

Tel.: 06 20 345 3732

E-mail: info@abaranykaposvar.hu

https://abaranykaposvar.hu/


Rómahegy Rendezvényház

A Rómahegy Rendezvényház étterem és panzió a régi Csalogány Panzió helyén megújult, modern, parkos, meghitt vendégváró hely. A kaposvári Rómahegy tetején nagy parkkal, saját parkolóval, kerthelyiséggel, szobákkal rendelkezik.

 

Kaposvár, Csalogány u. 68-70.

Telefon: 06 70 908 0951 vagy a 06 70 319 5909

E-mail: info@romahegyrendezvenyhaz.hu

http://www.romahegyrendezvenyhaz.hu/


Deseda Panzió

A nagy alapterületű udvarban kultúrált parkoló várja az ide érkező vendégeket. A panzió területén található medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium és masszázs . A Deseda tó szabad strandja a panziótól kétszáz méterre található.

Kaposvár-Toponár, Kemping u. 47.,

Tel.: 06 30 298 0298

E-mail: deseda@kapos-net.hu

http://www.desedapanzio.hu/


Golf Panzió és Étterem
A város szélén, csendes helyen található.  A panzió előtt őrzött, ingyenes parkoló található.Látogatók számára Minigolf, étterem és a környező parkokban egyéb ingyenes sportolási és szabadidős  tevékenységek vehetők igénybe.

Kaposvár, Dr.Kaposváry Gy. u. 2.

Tel.:06 82 310 481 vagy 06 30 9898 223,

http://www.golf-panzio.hu/rolunk.html
E-mail: info@golf-panzio.hu


Pálma Panzió
A Pálma Panzió Kaposvár belvárosában pár méterre a sétálóutcán található.
Pálma panzió 1985 óta működő magánszálláshely Kaposváron. Szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes wifi szolgáltatás, kedvezményes parkoló és italválaszték.Szoba típusok között megtalálhatjuk a  Standard, VIP romantik és deluxe, prémium, business, business plus szobákat.

Kaposvár, Széchenyi tér 6.

Tel.:06 82 222 068

E-mail:  recepcio@palmapanzio.com

https://palmapanzio.hu/


Event Club Panzió és Rendezvényház

Az Event Club Panzió és Rendezvényház Kaposvár szívében, zöldövezetben, a főút mellett, de mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A parkosított udvar közvetlen szomszédságában található több teniszpálya és egy fedett tenszicsarnok. A panzióban 7 db 2-3 ágyas szoba van kialakítva, mely összesen 16 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Minden szoba laposképernyős tv-vel, saját fürdőszobával, wc-vel, klímával felszerelt. A szobák pótágyazhatóak. A panzió saját, zárt parkolója ingyenesen igénybe vehető a vendégek számára. Wifi használata ingyenes. A szobák nemdohányzóak.


Kaposvár, Iszák utca 37.

Tel: +36 30 978 8754

E-mail: teniszpanzio@gmail.com

https://eventclub.hu/szallas


Turul Étterem és Panzió

(2023.02.13-tól újra nyitva. Az étterem csak előre egyeztetett rendezvények alkalmával üzemel.)


A Turul étterem és panzió Kaposvár szívétől néhány perce, egy csendes és nyugodt polgári környezetben helyezkedik el. A panzióban 10 db kétágyas szoba van kialakítva. Minden szoba rendelkezik színes Tv-vel, zuhanykabinnal, WC-vel és mosdóval. Lehetőség van igény szerint pótágyak elhelyezésére is. Az internet használata a panzió vendégei részére korlátlan és ingyenes.

 

7400 Kaposvár, Kisfaludy u. 9.

Telefon: +36 30/300-5093

E-mail: info@turuletterem.hu


IGAL

Modern Villa

Az igali Termál fürdőtől, kb. 300 méterre található .Az apartmanban max: 8 fő részére van szállás lehetőség.A földszinten tágas nagy étkező és főzősarok , plusz még egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC-vel található.A villa szobái új modern bútorokkal, Tv-vel, a főzősarok mikrohullámúval, nagy hűtőszekrénnyel felszerelt. A kert kerti bútorokkal ,napozóággyal, napernyővel és grillező kemencével van ellátva.
A személygépkocsiját fedett helyen tárolhatja.A ház központi fűtéssel ellátott és az alsó szint teljesen akadálymentes.

 

Igal, Tavasz u. 108.

Tel.:06 20 439 9435,

E-mail: bruncvig1@kabelnet.hu

http://www.igal.hu/Turizmus/Szallashelyek/Modern-Villa


Termál Panzió
Termál Panzió Igal központjában, közvetlen a fürdő szomszédságában 25 szobával várja kedves Vendégeit. Olyan környezetet biztosít, ahol szívesen eltöltenénk pár romantikus napot, egy hétvégét az aktív életmód jegyében, vagy egy hét testi – lelki feltöltődést.

 

Igal, Rákóczi tér 28.

Tel.:06 82 573 014 vagy 06 30/7319-778

E-mail: igal@termalpanzio.t-online.hu
http://termal-panzio.hu/



Pál-Cappone Panzió, Étterem

 Standard 5 db 2 ágyas fürdőszobás szobával, és családbarát panzióként 2 db 2 szobás családi apartmannal rendelkezik. A megszálló vendégek kedvenceit is el tudják helyezni a panzióban mert állabarát szálláshely.
Saját konyhánk, éttermünk magyaros ízekkel, ám cukorbeteg és fogyni vágyó vendégeinket szénhidrátszegény ételekkel, valamint vegetáriánus vendégeinket is bőséges kínálattal várjuk. INGYENES PARKOLÁS és WIFI-használat.

Igal, Rákóczi tér 16.

Tel./Fax: 06 82 372-198 vagy 06 70 338 4257

E-mail: remabt@t-online.hu

http://palcapponepanzio.hu/

 


Korona Panzió
A gyógyfürdő központjában, a Korona Panzióban családias hangulatban szeretettel várjuk tavasztól őszig a pihenésre, kikapcsolódásra, gyógyulásra érkező vendégeinket.10 kétágyas, 2 háromágyas, 1 négyágyas, színes televízióval, hűtőszekrénnyel ellátott, fürdő- szobás szobával, zárt parkolóval; 50 fős éttermünkben reggelivel, félpanzióval, házias ízekkel várjuk kedves vendégeinket.


7275 Igal, Rákóczi tér 22.

Tel.:06 82 372 157 vagy 06 70 567 7153

 info@igalkoronapanzio.hu

http://igalkoronapanzio.hu/bemutatkozas.html



PATCA

Katica Tanya - Aktív Pihenés Központ

A Katica Tanya Aktív Pihenés Központ azért jött létre, hogy Magyarország vezető élményközpontú, a természet közeli és a hagyományos életmódot felelevenítő és az aktív pihenést elősegítő szolgáltatója legyen, ahová a madár is pihenni jár.

7477 Fő u. 28.

Tel.:06 30 411 6002

info@katicatanya.hu

http://katicatanya.hu/

 
Tourinform logo Kaposvár és a Zselic Vidéke TDM Egyesület EDEN - Kíváló Európai Desztinációk
Jelen honlap tartalmáért a Kaposvár és a Zselic vidéke TDM Egyesület felelős.
Látogatók száma 2007.12.10. óta: 5 464 564
Adatvédelem