SZOLGÁLTATÁSOK/SZABADIDő/SPORTLéTESíTMéNYEK  

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola

Szabadtéri pályák:műanyag borítású atlétikai pálya, füves és salakos labdarúgó pályák, játszótér.

Fedett pályák: körcsarnok, RSG csarnok, asztalitenisz csarnok, evezős tanmedence sport mérkőzések, rendezvények, sport és fitness tanfolyamok

7400 Kaposvár, Arany J. u. 97.

Tel.: 06/82-527-690

info@kapos-sport.hu

http://www.kapos-sport.hu/


Kaposvári Aréna

2019-ben adták át a több mint 3000 férőhelyes Arénát. A kavics alakú, kívülről karcolásmentes lemezzel borított épület egyik újdonsága,hogy multifunkcionális kialakítása lehetővé teszi,hogy a mobillelátók mozgathatóak, ennek köszönhetően egyszerre több csapat is edzhet. A modern körülmények biztosítják a kosár- és a röplabdázók edzéseit, mérkőzéseit valamint kulturális rendezvények megszervezését.

Városi Sportcsarnok

Jégcsarnok

Magyarország egyik legmodernebb, a dél-dunántúli régió egyetlen fedett jégcsarnoka, 1800 m2 - es gondozott jégfelülettel, októbertől áprilisig várja a sportolni vágyókat. Kiváló lehetőséget nyújt magánszemélyek, baráti társaságok, vagy akár szervezetten, iskolai csoportok számára a jeges versenysportok mellett a szabadidő egészséges eltöltésére, a sokoldalú személyiségfejlesztésre és a közösen átélt élmények megszerzésére. Osztálykirándulások és bulik szervezésére is használható: a jégcsarnok melegedőjében étkezésre és egyéb programok lebonyolítására is lehetőség van. A jégkorcsolya pálya minden nemzetközi szabványnak megfelel, 500 ülőhelyes lelátóval, csaknem 1000 ember befogadására alkalmas.

7400 Kaposvár, Zaranyi út 1

Telefonszám: 0620/520-2709

info@kaposvarijegcsarnok.hu
www.kaposvarjegcsarnok.hu

Csik Ferenc Versenyuszoda

A Virágfürdő mellett épült meg az európai színvonalú, 50 méteres, tízpályás versenyuszoda, mely nemzetközi úszó,-szinkronúszó versenyek és vízilabda mérkőzések rendezésére is alkalmas.

7400 Kaposvár, Csik Ferenc sétány 1.

Tel.:06/82-321-044

www.viragfurdo.hu

  Forrás: Tourinform Iroda Kaposvár - www.tourinformkaposvar.hu - 2020-09-24 12:56