Üdvözli Önt a Virágok Városa, Kaposvár

Jöjjön el és érezze Kaposvár belvárosának sajátos hangulatát, pihenjen szökőkútjainál, kávéházai teraszán, gondozott parkjainak fái alatt! Gyönyörködjön sokszínű virágaiban, élvezze fesztiváljait! Kutassa Rippl-Rónai nyomát a város eklektikus-szecessziós épületei között!
Látogasson el hozzánk! Kaposvárnak hangulata van!

Akadálymentes verzió   Akadálymentes verzió
Nevezetességek
Járt már Ön Kaposvár híres szülötte, Rippl-Rónai József villájában? Az emlékmúzeum mellett a kaposvári magángyűjte-mények is igazi csemegék az érdeklődők számára.

   
Kirándulások
Látta már a Zselic lankás dombjait? A csordogáló források, patakok, a völgyekben megbúvó, mesterségesen kialakított tavak, az aprófalvak házsorai, a táj érintetlen szépségét tárják a látogató elé.

   
Kiadványok
Többet szeretne tudni Kaposvár és környékéről? A turisták számára fontos információkról színes kiadványaink gondoskodnak.   
Élmény-, Wellness és Gyógyfürdő Komplexum
Tudja, hogy "Élményben virágelső - Kaposvár"? Városunk büszkesége a Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelületű élményfürdője. Kényeztesse magát és próbálja ki a 46 db látványelemet!

A honlap akadálymentes felülete a Kaposvár és környéke turisztikai desztináció menedzsment szervezet kialakítása című projekt keretében készült.
Videók
  Forrás: Tourinform Iroda Kaposvár - www.tourinformkaposvar.hu - 2024-06-14 04:22